Carhartt WIP broeken Dames

Ontdek hier ons aanbod van Carhartt WIP broeken Dames voor Dames. Zot van Carhartt WIP? Ontdek onze hele collectie Carhartt WIP.

— 6 producten —
Carhartt WIP - Donkergrijze Pierce pant
99,95
Carhartt WIP - Zwarte Collins broek
99,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Pierce Straight jeans
99,95
Carhartt WIP - Lichtblauwe Pierce boyfriend work jeans
99,95
Carhartt WIP - Zwarte Pierce boyfriend work pants
89,95
— 50%
Carhartt WIP - Beige W' Pierce pant
45,- 89,95

Carhartt WIP broeken dames en Carhartt WIP heren

De specialist in Carhartt WIP én de specialist in broeken? Je bent aan het juiste adres! Ontdek hier onze ruime selectie Carhartt WIP broeken! Een carhartt cargo broek, Carhartt korte broek en véél meer! Ontdek de collectie hier.


Populaire modellen Carhartt broeken

Carhartt heeft heel wat werkelijke klassiekers in de collectie. Zo is de Carhartt Sid Pant een waar icoon! Ook de Carhartt Pierce Pant, Carhartt Master Pant en Carhartt Simple Pant zijn niet te vergeten! Ze zijn en blijven all time favorites van onze Carhartt WIP-lovers!

Carhartt WIP broeken Dames online shoppen

Carhartt WIP broeken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt WIP broeken Dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!