Vans tops & t-shirts voor dames

Vans tops & t-shirts voor dames zijn veelzijdige en stijlvolle kledingstukken die geschikt zijn voor een assortiment van casual gelegenheden.

— 3 producten —
Vans  - Groene Open To Peace T-shirt
€ 45,00
Vans  - Zwarte Affection Mini T-shirt
€ 37,95
Vans  - Ecru Paisley Fly T-shirt
€ 37,95

Deze kledingstukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van ontwerpen die de skate en streetwear roots van het merk weerspiegelen.

Check onze volledige collectie tops & t-shirts voor dames bij Brooklyn of onze volledige collectie Vans.

Een van de opvallende kenmerken van Vans tops & t-shirts is hun verscheidenheid. Ze zijn er in een assortiment van stijlen, van klassieke crewnecks tot crop tops en tank tops, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende outfits en lichaamstypen. Ze zijn er ook in een assortiment van kleuren en patronen, van gedurfde graphics tot subtiele prints, zodat je je persoonlijke stijl kunt uitdrukken.

In termen van materialen zijn Vans tops & t-shirts meestal gemaakt met zachte en ademende stoffen zoals katoen en polyester, die zowel comfort als duurzaamheid bieden. Ze kunnen ook voorzien zijn van unieke details zoals geborduurde logo's, gedrukte graphics, of tie-dye patronen, die een vleugje persoonlijkheid toevoegen.

Vans tops & t-shirts voor dames online shoppen

Vans tops & t-shirts voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Vans tops & t-shirts voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!