Scotch & Soda jeans Heren

Hier vind je de stijlvolle Scotch and Soda jeans Heren. De jeans van het merk zijn ontworpen om zowel modieus als functioneel te zijn, met aandacht voor detail.

— 7 producten —
Scotch & Soda - Donkerblauwe The Drop jeans
99,95
Scotch & Soda - Lichtgroene The Drop jeans
129,95
Scotch & Soda - Ecru The Zee Straight jeans
119,95
Scotch & Soda - Blauwe Ralston slim jeans
109,95
Scotch & Soda - Lichtblauwe Ralston slim jeans
129,95
Scotch & Soda - Witte Ralston Slim jeans
119,95
Scotch & Soda - Beigeblauwe Ralston slim jeans
119,95

Als broekenspecialist vind je een verfijnde selectie Scotch & Soda jeans Heren bij Brooklyn. Zowel online via de fit-tool als in onze 7 winkels geven onze profashionals het beste advies over de perfecte jeans voor jouw lichaamsbouw.

Need more denim? Check zeker al onze herenjeans en jeans broeken dames.


Scotch en Soda jeans bij Brooklyn

De collectie jeans van Scotch & Soda omvat verschillende stijlen, zoals: skinny, straight en wide, met verschillende wassingen en afwerkingen. Een van de belangrijkste kenmerken van de jeans van Scotch & Soda is de aandacht voor detail in het ontwerp. Het merk gebruikt hoogwaardig denim dat zowel duurzaam als comfortabel is, en voegt unieke accenten toe zoals geborduurde details en interessante zakontwerpen.
Scotch & Soda biedt ook een reeks pasvormen die passen bij verschillende lichaamstypes en stijlen, waaronder hoge en middelhoge tailles. In het algemeen zijn de jeans voor zowel dames als heren van Scotch & Soda ontworpen om stijlvol, comfortabel en duurzaam te zijn, met een focus op detail.


Scotch & Soda jeans Heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!