OLOW

OLOW
Toon filters

17 producten

per pagina
Toon filters

17 producten

per pagina

OLOW

eerlijke kledij voor avontuurlijke heren bij Brooklyn

OLOW is een Frans merk voor heren. Voor authentieke heren die het leven voluit leven. Voor mannen die de poëzie van het leven herkennen. Voor wie zich laat inspireren door zijn omgeving, op pad gaat om nieuwe indrukken op te doen en de vrijheid neemt zijn eigen atmosfeer te creëren, trouw aan zichzelf. Het levert truien op waar je meteen een kampvuur bij denkt. Hemden en T-shirts met ludieke prints, stoere sweaters. Speciale collecties in samenwerking met kunstenaars voegen een portie humor toe. Heerlijk rechttoe rechtaan, zoals we het graag hebben bij Brooklyn.be. De kleding van OLOW is van hoge kwaliteit en gefabriceerd in ethisch verantwoorde en duurzame omstandigheden. Van bij de start zit de productie in Portugal, in kleinschalige familiebedrijven. Ze werken zoveel mogelijk met natuurlijke materialen en de afwerking is weldoordacht.

OLOW online kopen bij Brooklyn.be

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.