OLOW t-shirts

OLOW t-shirts is een merk dat een gevoel van eenvoud en verfijning uitstraalt in hun ontwerpen.

— 8 producten —
-20% *
OLOW - Witte Katmandou T-shirt
49,95
-20% *
OLOW - Witte Records T-shirt
55,-
-20% *
OLOW -  Witte Yogi T-shirt
55,-
-20% *
OLOW - Blauwe Bonjo T-shirt
55,-
-20% *
OLOW - Babyblauwe Foxy T-shirt
55,-
-20% *
OLOW - Lichtroze Draco T-shirt
59,95
-20% *
OLOW - Witte Bouliste T-shirt
55,-
-20% *
OLOW - Witte Jaja T-shirt
55,-

Hun t-shirts zijn meer dan een basis kledingkast; ze bieden een subtiel statement dat elke casual outfit kan verbeteren. Elk OLOW t-shirt is met zorg gemaakt, met hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele pasvorm en langdurige slijtage.

Ontdek onze volledige collectie t-shirts

Het merk staat ook bekend om zijn unieke graphics en illustraties die op elk t-shirt zijn gedrukt en die een creatief en artistiek randje hebben. OLOW t-shirts zijn niet alleen stijlvol, maar ook milieubewust, omdat het merk prioriteit geeft aan duurzame en ethische praktijken bij de productie. Met een breed scala aan beschikbare stijlen en kleuren, zijn OLOW t-shirts een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een fashion-forward maar toch verantwoorde aanvulling op hun kledingkast.

OLOW t-shirts voor heren online shoppen

OLOW t-shirts voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


OLOW t-shirts voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!