Minimum damesjassen & mantels

Een Minimum mantel of jas, in ons Belgisch klimaat kan je niet zonder. In de gure herfst- en wintermaanden zijn damesjassen al helemaal onmisbaar. In zomer komt hij van pas bij een ongewenste stortbui. Bij Brooklyn vind je vast de damesjas of mantel die je zoekt! Jassen voor dames van Minimum vind je hier. Bedenk het en wij hebben het!

jassen en mantels voor dames by Brooklyn.be

Bodywarmer of waistcoat?

Jassen en mantels hebben we in verschillende mouwlengtes. Ben jij op zoek naar een jas zonder mouwen? Dan kan een bodywarmer jou zeker bekoren. Wie eerder op zoek is naar een vest zonder mouwen kan terecht bij onze waistcoats.

Lange of korte jas?

Jassen bestaan er uiteraard in allerlei lengtes. Wij maakten simpelweg het onderscheid tussen elegante en stijlvolle lange jassen en korte jassen voor wie niet wil zeulen met een té grote jas.

Jassentrends die je moet kennen

Enkele trends die we hier en nu uitlichten. blazers, zorgt ervoor dat je outfit er onmiddellijk classy en party-proof uitziet. bomberjassen, een korte jas die eindigt op een ribboord. In de zomer als lichte jas om jouw outfit af te werken, in de winter met een voering en kap om de koude te trotseren. Als laatste hebben we de puffer jacket. Deze gewatteerde jas zorgt voor warmte en comfort op elk moment.

Minimum jassen & mantels online shoppen

Minimum jassen & mantels online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Minimum jassen & mantels in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 6 producten —
— Nieuw
Minimum - Lichtbruine Trenchi trenchcoat
€ 149,95
— Nieuw
Minimum - Zwarte Cikia blazer
€ 119,95
— Nieuw
Minimum - Bruine Blikka waistcoat
€ 125,00
Minimum - Cognac Tara blazer
€ 119,95
— 25%
Minimum - Beige Alilla jas
€ 232,50 € 309,95
— 25%
Minimum - Bruine Pandana jas
€ 97,50 € 129,95