Levi's® heren t-shirts

— 10 producten —
Levi's - Groene Original Housemark T-shirt
€ 25,00
Levi's - Groen-blauw Gestreepte t-shirt
€ 36,95
Levi's - Witte Batwing Logo T-shirt
€ 25,00
Levi's - Zwarte Batwing Logo T-shirt met V-hals
€ 25,00
Levi's - Donkerblauwe Batwing Logo T-shirt met V-hals
€ 25,00
Levi's - Grijze Small Embroidery Logo T-shirt
€ 35,00
Levi's - Donkerblauwe Batwing Logo T-shirt
€ 25,00
— 25%
Levi's - Witte Sportswear Logo T-shirt
€ 22,50 € 29,95
— 25%
Levi's - Witte Batwing Logo T-shirt
€ 22,50 € 29,95
— 25%
Levi's - Witte Batwing Logo T-shirt met lange mouw
€ 30,00 € 39,95

Levi's t-shirts voor heren en Brooklyn.be, klinkt als een match made in heaven. Dat deze hand in hand door het leven zouden gaan, stond waarschijnlijk in de sterren geschreven. Naast ontelbare jeans hebben we van Levi's ook een grote collectie sweaters, (jeans-)jassen en T-shirts in huis. Hun logoshirts (met o.a. de 'Batwing' en het 'Sportswear Logo') zijn immens populair.

Ontdek hier onze volledige collectie t-shirts voor heren.

Levi's t-shirt voor heren online shoppen

Levi's t-shirt voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Levi's t-shirt voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!