Levi's® truien

Levi's® sweaters & truien en Brooklyn.be, klinkt als een match made in heaven. Dat deze hand in hand door het leven zouden gaan, stond waarschijnlijk in de sterren geschreven.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Naast ontelbare Levi's jeans hebben we van Levi's ook een grote collectie T-shirts, (jeans-)jassen en sweaters in huis. Hun logosweaters (met o.a. de 'Batwing' en het 'Sportswear Logo') zijn immens populair.

Ontdek hier onze volledige collectie sweaters & truien voor heren.

Ook zo'n fan van Levi's®? Check dan zeker ons volledige collectie Levi's®!

Levi's® sweaters & truien online shoppen

Levi's® sweaters & truien online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Levi's® sweaters & truien in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!