Lee damesbroeken

Lee damesbroeken staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en stijl.

— 4 producten —
— Nieuw
Lee - Zwarte Breese Bootcut broek
€ 99,95
— Nieuw
Lee - Donkerroze Relaxed chino
€ 99,95
Lee - Donkerpaarse Breese Flare broek
€ 99,95
Lee - Fushia Breese Flare broek
€ 99,95

Er zijn verschillende maten en stijlen die passen bij verschillende lichaamstypen, zoals rechte pijpen, bootcut, skinny en flare. Het merk gebruikt hoogwaardig denim dat comfortabel draagt en lang meegaat. Lee biedt ook verschillende maten, waaronder petite en plusmaten, zodat vrouwen van alle soorten en maten de perfecte jeans kunnen vinden.

Check onze volledige collectie broeken voor dames bij Brooklyn of onze volledige collectie Lee.

Lee damesbroeken online shoppen

Lee damesbroeken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lee damesbroeken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!