Lee Cooper herenshorts

Lee Cooper shorts & bermuda's voor heren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder cargo shorts, chino shorts, denim shorts en sport shorts.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De cargo shorts zijn ontworpen met meerdere zakken voor het meenemen van essentiële zaken, terwijl de chino shorts een meer formele look hebben die zowel omhoog als omlaag gekleed kan worden. De denim shorts komen in verschillende wassingen en afwerkingen, terwijl de sport shorts zijn gemaakt met ademende en lichtgewicht materialen, perfect voor actieve slijtage.

Qua materiaal zijn de Lee Cooper shorts & bermuda's voor heren gemaakt van hoogwaardige stoffen, zoals katoen, denim en polyester, die comfortabel zijn en lang meegaan. De shorts zijn ontworpen met aandacht voor detail, inclusief functies zoals versterkte stiksels, merkknopen en ritsluitingen.

Check onze volledige collectie shorts voor heren bij Brooklyn of onze volledige collectie Lee Cooper.

Lee Cooper shorts & bermuda's voor heren online shoppen

Lee Cooper shorts & bermuda's voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lee Cooper shorts & bermuda's voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!