Ons magazine niet in jouw bus? Haal 'm in de winkel of krijg 'm bij een online bestelling.

Herschel

Herschel
Toon filters

Producten 1-24 van 89

per pagina
 1. Kaki-gele Reflective Heritage Youth rugzak
  Kaki-gele Reflective Heritage Youth rugzak
  € 89,95
 2. Donkerblauwe Heritage Light rugzak
  Donkerblauwe Heritage Light rugzak
  € 69,95
 3. Blauw-grijs gestreepte Retreat rugzak
  Blauw-grijs gestreepte Retreat rugzak
  € 89,95
 4. Groene Retreat rugzak
  Groene Retreat rugzak
  € 89,95
 5. Roestoranje Heritage rugzak
  Roestoranje Heritage rugzak
  € 69,95
 6. Beige Heritage rugzak
  Beige Heritage rugzak
  € 69,95
 7. Zwarte Retreat rugzak
  € 119,95
Toon filters

Producten 1-24 van 89

per pagina

Herschel Supply Co.

Canadese accessoires bij Brooklyn

Canada, Vancouver, Herschel. Drie generaties Cormack groeien er op. Niets speciaals. Totdat in 2009 de twee broers Jamie en Lyndon Cormack beslissen een accessoiremerk op te richten en dit te noemen naar hun thuisbasis. Plots staat Herschel op de wereldkaart en is de naam heinde en ver bekend. Want zo snel gaat het. Herschel Supply Co. groeit in geen tijd uit tot een accessoiremerk gewaardeerd voor zijn kwaliteit en gerenommeerd voor de fijne details. Zo authentiek dat je het gevoel krijgt dat het merk al decennia bestaat.

Heb jij ook nood aan accessoires die het dagelijks leven gemakkelijker maken voor jou? Dan is de collectie van Herschel Supply Co. voor jou ontworpen. Brooklyn heeft een ruim aanbod tassen en rugzakken, portefeuilles en heuptasjes, mutsen en petten, … van Herschel Supply Co. in huis. Voor mannen en vrouwen en ook voor kinderen. De Heritage Youth collectie leent zich perfect voor de eerste boekentas of sporttas. Vroeg begonnen...

Herschel Supply Co. online bestellen bij Brooklyn

Heb je jouw favoriete stuk van Herschel Supply Co. gevonden? Bestel het dan online bij Brooklyn of pas het aan in één van onze zeven winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem). Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het terug naar ons magazijn. Lees alles over ruilen en retourneren hier. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.