Herschel mutsen

Herschel mutsen & petten zijn een stijlvolle toevoeging aan elke kledingkast. De Herschel Supply Co. biedt een assortiment van mutsen & petten, elk met hun eigen unieke stijl en ontwerp.

— 3 producten —
Herschel - Beige Sylas Classic pet
39,95
Herschel - Lichtblauwe Sylas Classic pet
39,95
Herschel - Donkerblauwe Sylas Classic pet
39,95

Een populaire Herschel pet is de "Albert" pet, een klassieke six-panel pet met een voorgevormde rand. De pet heeft het Herschel logo geborduurd op de voorkant en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een andere populaire Herschel pet is de "Glendale" pet, een vijf panelen pet met een platte rand. De pet heeft een verstelbare band aan de achterkant en een Herschel logo patch op de voorkant.

Herschel mutsen & petten zijn een stijlvolle manier om elke outfit compleet te maken. Of je nu op zoek bent naar een klassieke six-panel cap of een trendy flat-brimmed cap, Herschel biedt een scala aan opties die passen bij jouw stijl. De aandacht van het merk voor details en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat elke pet zowel stijlvol als duurzaam is.

Ontdek onze volledige collectie mutsen & petten en Herschel.

Hershel mutsen & petten online shoppen

Hershel mutsen & petten online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Hershel mutsen & petten in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!