Element shorts Heren

Element shorts voor Heren, opper street-shorts met een balans tussen street-style en comfort!

— 3 producten —
— 30%
Element - Beige Utility Ripstop cargo short
€ 56,00 € 79,95
Element - Zwarte Valley Twill short
€ 59,95
Element - Beige Valley Twill short
€ 59,95

Met beide voeten op de grond en de 4 natuurelementen indachtig, brengt kledingmerk Element shorts Heren comfortabele kleding voor skaters en al wie niet stil kan zitten. Shorts (met o.a. de 'Howland'), hoodies, functionele vesten en T-shirts voor mannen worden aangevuld met accessoires, zoals petten en rugzakken. Element is lid van de streetwear familie van Brooklyn.be.

Check gerust eens onze andere shorts voor heren.

Element shorts Heren online shoppen

Element bermuda's online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Element shorts Heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!