Element

[{filter_looks_value} ]Element[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Met beide voeten op de grond en de 4 natuurelementen indachtig, brengt kledingmerk Element comfortabele kledij voor skaters en al wie niet stil kan zitten.

— 82 producten —
— Nieuw
Element - Donkerblauwe Howland Classic short
59,95
— Nieuw
Element - Zwarte Howland Classic short
59,95
— Nieuw
Element - Beige Howland Classic short
59,95
Element - Beige Alder Trekka jas
149,95
Element - Donkerblauwe Alder Trekka jas
149,95
Element - Donkergroen Thalweg hemd
69,95
Element - Beige Chillin Cord short
69,95
Element - Groene Chillin Cord short
69,95
Element - Blauwe Glyph T-shirt
39,95
Element - Kaki Chillin Double broek
89,95
Element - Witte Quest T-shirt
39,95
Element - Zwarte Night T-shirt
39,95
Element - Zwart Resort hemd
69,95
Element - Blauwe Carpenter jeansshort
79,95
Element - Groene Saturn Fiill T-shirt
35,-
Element - Ecru Butterflies T-shirt
39,95
Element - Beige Howland Big chino
85,-
Element - Donkerblauwe Equipment sweater
79,95
Element - Ecru Marching Ants T-shirt
35,-
Element - Donkerblauwe Howland Venture chino
85,-
Element - Groene Timber Jester hoodie
79,95
Element - Blauwe Cornell 3.0 sweater
69,95
Element - Blauwe Cornell 3.0 hoodie
75,-
Element - Groene Joint Cube hoodie
75,-
Pagina

Geschiedenis van Element

Element is een toonaangevend merk dat al sinds 1992 een prominente rol speelt in de wereld van skateboarden en streetwear. Met een sterke focus op skateboarden, natuur en cultuur, heeft Element zich ontwikkeld tot een symbool van creativiteit en toewijding.


Element skate

Het merk biedt een uitgebreid assortiment van skateboarduitrusting, variërend van decks en trucks tot wielen en grip tape, waarmee skaters van alle niveaus hun vaardigheden kunnen verbeteren. Daarnaast heeft Element een diverse collectie streetwear-kleding, waaronder Element T-shirts , hoodies, Element jassen en broeken voor heren, die stijl en functionaliteit combineren voor een moeiteloze urban look.


Element

Wat Element echt onderscheidt, is de diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het merk streeft ernaar om milieuvriendelijke materialen en productieprocessen te gebruiken, zodat klanten niet alleen kunnen genieten van hoogwaardige producten, maar ook kunnen bijdragen aan een betere planeet.


Element voor skaters

Met zijn kenmerkende stijl, innovatieve ontwerpen en voortdurende inzet voor positieve verandering, blijft Element een inspiratiebron voor skaters en streetwear-liefhebbers over de hele wereld.


Element in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!