Element broeken Heren

Upgrade je look met Element broeken Heren. Deze trendy items bieden niet alleen comfort, maar ook de mogelijkheid om een eigentijdse en gedurfde stijl te omarmen. Ontdek de veelzijdigheid en moderne flair van onze volledige collectie.

— 3 producten —
Element - Kaki Chillin Double broek
89,95
Element - Beige Howland Big chino
85,-
Element - Donkerblauwe Howland Venture chino
85,-

Element, al sinds 1992 een pionier in de skateboardscene, brengt met Element Broeken moeiteloos de relaxte stijl van streetwear tot leven.

Skate in stijl: Element's tijdloze broeken.

• Deze broek is niet zomaar een broek; het is een statement met tijdloze en gedurfde ontwerpen die de rauwe energie van streetwear omarmen.
• Ze zijn speciaal gemaakt voor skateboarders, en bieden niet alleen stijl maar ook duurzaamheid en flexibiliteit op het skatepark, met versterkte stiksels en details.
• De broeken van Element vinden de perfecte balans tussen mode en functionaliteit, wat ze ideaal maakt voor dagelijks gebruik en sessies op het skateboard.
• De Element broek is niet alleen een kledingstuk; het is een levensstijl die de vrijheid en creativiteit van skateboarden toont, het biedt een persoonlijk canvas voor zelfexpressie waarbij de waarden van Element tot leven komen.


Element broeken Heren in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!