Carhartt WIP mutsen & petten Dames

Carhartt mutsen & petten Dames zijn een ware trend. Ontdek onze hele collectie Carhartt WIP.

— 1 producten —
Carhartt WIP - Donkerblauwe Nash bucket hat
59,95

Waarom is de Carhartt muts zo populair?

De kenmerken van kwaliteit en authenticiteit die Carhartt-mutsen bieden, vinden weerklank bij verschillende subculturen, zoals rappers en skaters. Deze groepen waarderen de reputatie van het merk en voelen zich aangetrokken tot de duurzame producten die bestand zijn tegen de eisen van hun respectieve activiteiten. Daarenboven staan de Carhartt WIP mutsen bekend om hun duurzaamheid. Dit aspect is vooral belangrijk voor skaters die kleding nodig hebben die tegen een stootje kan. Het vermogen van Carhartt-mutsen om af en toe tegen een stootje te kunnen, maakt ze nog aantrekkelijker voor mensen die op zoek zijn naar betrouwbare hoofddeksels. Een Carhartt muts dames of Carhartt muts voor heren, we got you covered!


De Carhartt WIP petten

Tegen de zon of gewoon als fashion item? De Carhartt WIP petten zorgen ervoor! Met hun uiterst kwalitatief en modieus street-design, zorgen de Carhartt WIP petten voor de 'kers op jouw outfit';). Go check them out!


Carhartt WIP mutsen Dames online shoppen

Carhartt WIP petten online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Carhartt WIP petten Dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!