Calvin Klein Jeans T-shirts voor heren

Calvin Klein heren t-shirts staat voor nonchalante luxe. Hoge kwaliteit wordt gemixt met een ik-doe-wat-ik-wil uitstraling. Het houdt vast aan een aantal grote sterktes zoals het herkenbare logo, terug te vinden op hun T-shirts voor zowel heren als dames. Daarnaast vindt het zichzelf steeds opnieuw uit. Eigentijdse vormen, kleuren en branding springen meteen in het oog.

Ontdek onze volledige collectie T-shirts voor heren.

Calvin Klein Jeans T-shirts voor heren online shoppen

Calvin Klein Jeans T-shirts voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Calvin Klein Jeans T-shirts voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 9 producten —
— Nieuw
Calvin Klein Jeans - Beige Mini Badge T-shirt
€ 49,95
— Nieuw
Calvin Klein Jeans - Witte Mini Badge T-shirt
€ 49,95
Calvin Klein Jeans - Witte Adreslogo Fotoprint T-shirt
€ 59,95
— 25%
Calvin Klein Jeans - Bordeaux Logo Print T-shirt
€ 30,00 € 39,95
— 25%
Calvin Klein Jeans - Ecru Logo Patch Pocket T-shirt
€ 37,50 € 49,95
Calvin Klein Jeans - Zwarte Rubber Logo T-shirt
€ 39,95
— 25%
Calvin Klein Jeans - Donkergroene Logo Badge T-shirt
€ 30,00 € 39,95
Calvin Klein Jeans - Blauwe Logo Embleem T-shirt
€ 39,95
Calvin Klein Jeans - Zwarte CK logo T-shirt
€ 39,95