Calvin Klein sweaters & truien voor heren

Calvin Klein sweaters & truien voor heren staat voor nonchalante luxe. Kwaliteit wordt gemixt met een ik-doe-wat-ik-wil uitstraling. Het houdt vast aan een aantal grote sterktes zoals het herkenbare logo, dat o.a. terug te vinden is op hun sweaters. Daarnaast vindt het zichzelf steeds opnieuw uit. Eigentijdse vormen, kleuren en branding springen meteen in het oog. Check onze volledige collectie van Calvin Klein voor heren.

Ontdek onze volledige collectie sweaters & truien voor heren.

Calvin Klein sweaters & truien voor heren online shoppen

Calvin Klein sweaters & truien voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Calvin Klein sweaters & truien voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 8 producten —
— Nieuw
Calvin Klein Jeans - Zwarte Logo Badge trui
€ 99,95
— Nieuw
Calvin Klein Jeans - Witte CK logo hoodie
€ 99,95
— Nieuw
Calvin Klein Jeans - Zwarte Logo Badge sweater
€ 99,95
Calvin Klein Jeans - Beige Oversized Logo hoodie
€ 129,95
— 25%
Calvin Klein Jeans - Zwart-witte Logo Badge trui
€ 97,50 € 129,95
— 25%
Calvin Klein Jeans - Beige Embleem trui
€ 90,00 € 119,95
— 25%
Calvin Klein Jeans - Lichtgroene Logo Patch sweater
€ 75,00 € 99,95
— 30%
Calvin Klein Jeans - Grijze Gewassen Mouw Logo hoodie
€ 91,00 € 129,95