Zonnebrillen voor dames in blauw

Brooklyn.be heeft met het Belgische Komono hét zonnebrillen merk van het moment in huis. Alle zonnebrillen zijn voorzien van een UV400 certificaat en worden geleverd in een mooie brillendoos. Monturen in unieke vormen en in verschillende groottes, in opvallende of net heel subtiele kleuren. Voor zonnige dagen, in zomer en winter. Er zit ongetwijfeld een gepaste zonnebril in blauw bij voor jou!


Een waar kleurenpalet!

Bij Brooklyn.be vind je een ruim assortiment aan zonnebrillen, in verscheidene kleuren. Ga jij voor die neutrale bruine zonnebril ? Of eerder een gele, groene of blauwe zonnebril. Ontdek de verschillende kleuren en kleurdetails hier!


Zonnebrillen voor dames online shoppen

Zonnebrillen online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Zonnebrillen in onze winkels

Pas je liever je zonnebril voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 1 producten —
Komono - Donkerblauwe Janis zonnebril
€ 59,95