Zonnebril Komono

[{filter_looks_value} ]Zonnebril Komono[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Brooklyn.be heeft met het Belgische merk Komono hèt zonnebrillenmerk van het moment in huis. Monturen in unieke vormen en in verschillende groottes, in opvallende of net heel subtiele kleuren.

— 36 producten —
Komono - Donkergrijze Madison Iron zonnebril
59,95
Komono - Taupe Gwen Sahara zonnebril
69,95
Komono - Zwarte Gwen Tortoise zonnebril
69,95
Komono - Donkerbruine Bobby Tortoise zonnebril
69,95
Komono - Bruine Ana Tortoise zonnebril
69,95
Komono - Bruine Sienna Havana zonnebril
59,95
Komono - Taupe Sienna Sahara zonnebril
69,95
Komono - Gouden James zonnebril
79,95
Komono - Bruine Madison Tortoise zonnebril
59,95
Komono - Donkerbruine Lionel Tortoise zonnebril
69,95
Komono - Zwarte Francis Metal Dusk zonnebril
69,95
Komono - Taupe Ellis Sahara zonnebril
59,95
Komono - Bruine Bobby Havana zonnebril
59,95
Komono - Zwarte Matty Matte Dust zonnebril
59,95
Komono - Bruine Madison Metal Rose Gold zonnebril
69,95
Komono - Groene Bobby Matrix zonnebril
59,95
Komono - Bruine Francis Tortoise zonnebril
59,95
Komono - Zwarte Matty Tortoise zonnebril
69,95
Komono - Groene Madison Fern zonnebril
59,95
Komono - Groene Sienna Seaweed zonnebril
69,95
Komono - Abrikoos Lulu Rim zonnebril
59,95
Komono - Donkerbruine Ellis Havana zonnebril
59,95
Komono - Bruine Lulu Giraffe zonnebril
59,95
Komono - Bruine Lulu Metal Series zonnebril
69,95
Pagina

Komono, een Belgisch accessoiremerk opgericht in 2009 door Raf Maes en Anton Janssens, staat voor kleine dingen die een grote impact hebben. Met hun focus op puur design, intense kleuren en minimalistische esthetiek bieden ze horloges en zonnebrillen die perfect passen bij het huidige modebeeld. Komono's producten worden met respect voor kwaliteit en vakmanschap vervaardigd, waardoor het merk synoniem staat voor Belgische topkwaliteit.


Komono zonnebril bij Brooklyn

Haal die Komono zonnebril maar boven voor de eerste zonnestralen! Ze zijn het ultieme accessoire om je te onderscheiden, met gedurfde kleuren, eigentijdse ontwerpen en UV400 certificering. Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik zonder stijl op te offeren. In verschillende vormen en maten, passend bij jouw gezicht en stijl. Met UV-bescherming en veel visuele aantrekkingskracht. Klassieke stijl ontmoet eigentijds design voor een Hollywood-sterrengevoel waarbij hoofden zullen omdraaien.


Welke stijlen Komono zonnebrillen zijn er voor dames?

Komono's dameszonnebrillen bieden 100% UV-bescherming en komen in diverse kleuren die elke outfit aanvullen. Of je nu kiest voor blauw, paars, zwart of bruin, Komono heeft het. Ze komen ook in verschillende vormen en maten, perfect voor elke stijl. Van oversized tot elegant klein, er is voor elk wat wils. Gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en stijlbehoud, waar je ze ook draagt. Kies voor stijl en bescherming met een Komono zonnebril, of je nu ontspant op het strand, een wandeling maakt of boodschappen doet.


Welke zonnebril past bij een rond gezicht?

Voor een rond gezicht zijn monturen die definitie toevoegen essentieel. Klassieke opties zijn Komono Clement of Komono Crafted, met vierkante monturen voor een verfijnde look. Voor een avontuurlijkere uitstraling zijn er Komono Stella of Komono Lulu met hoekige monturen. Voor een gedurfde en glamoureuze look zijn oversized modellen zoals Komono Devon of Komono Jackie perfect. Naast deze modellen zijn er ook andere stijlen zoals Komono Ellis, met puntige zijkanten, en Komono Liam, een afgerond, platter model.

Ontdek onze collectie zonnebrillen en combineer ze met onze nieuwste collectie dameskleding. Verken ook onze diverse assortimenten aan damesaccessoires om je look compleet te maken.


Zonnebril Komono in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!