Komono

Brooklyn.be heeft met het Belgische Komono hèt zonnebrillen- en horlogemerk van het moment in huis. Alle zonnebrillen zijn voorzien van een UV400 certificaat en worden geleverd in een mooie brillendoos. Monturen in unieke vormen en in verschillende groottes, in opvallende of net heel subtiele kleuren. Voor zonnige dagen, in zomer en winter.

KOMONO betekent zoveel als ‘kleine dingen’. De naam verraadt dan ook meteen de visie van het Belgische accessoiremerk: het zijn de kleine dingen in hun simpelste vorm, die er toe doen. Een visie die Raf Maes en Anton Janssens, bezielers van KOMONO, van bij de start in 2009 gevolgd hebben. Hun horloges en zonnebrillen blinken uit in puur design, intense kleuren en minimalistische esthetiek. Hun accessoires komen precies op het juiste moment en geven een kijk op het modebeeld van nu. Perfect te combineren met wat de mode dat seizoen te bieden heeft. Met respect voor kwaliteit en vakmanschap, zo worden de uurwerken en zonnebrillen van Komono geproduceerd. Het maakt het merk op en top Belgisch.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 28 producten —
Komono - Zwarte Francis zonnebril
€ 59,95
Komono - Bruine Janis Havana zonnebril
€ 59,95
Komono - Grijze Jay Musk zonnebril
€ 59,95
Komono - Groene Madison Fern zonnebril
€ 59,95
Komono - Prosecco-metaal Devon zonnebril
€ 69,95
Komono - Bruine Madison Metal Rose Gold zonnebril
€ 69,95
Komono - Donkerblauwe Janis zonnebril
€ 59,95
Komono - Taupe Ellis zonnebril
€ 59,95
Komono - Parelroze Madison Tortoise zonnebril
€ 59,95
Komono - Bruine Bobby Havana zonnebril
€ 59,95
Komono - Taupe Lulu Metal Sahara zonnebril
€ 69,95
Komono - Grijze Bobby Musk Rim zonnebril
€ 59,95
Komono - Grijze Ellis zonnebril
€ 59,95
Komono - Abrikoos Lulu Rim zonnebril
€ 59,95
Komono - Bruine Madison Tortoise zonnebril
€ 59,95
Komono - Zwarte Janis Tortoise zonnebril
€ 59,95
Komono - Bruine Francis Tortoise zonnebril
€ 59,95
Komono - Bruine Lulu Giraffe zonnebril
€ 59,95
Komono - Donkerbruine Ellis Havana zonnebril
€ 59,95
Komono - Zwarte matte Madison Tortoise zonnebril
€ 59,95
Komono - Taupe Devon zonnebril
€ 59,95
Komono - Bruine Devon Tortoise zonnebril
€ 59,95
Komono - Bruine Lulu Metal Series zonnebril
€ 69,95
Komono - Muntgroene Madison Aqua zonnebril
€ 49,95
Pagina