Duurzame t-shirts dames

Geef je mode een boost met duurzame tops en t-shirts voor dames! Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk en ethisch gemaakt met materialen zoals biologisch katoen en gerecyclede vezels.

— 112 producten —
Armed Angels - Groen-Roze Kanitaa Stripes top
39,90
Tommy Jeans - Zwarte Ruche Rib longsleeve
49,95
Tommy Jeans - Lichtblauwe Essential Rib T-shirt
35,-
Tommy Jeans - Witte Boxy Essential Logo T-shirt
39,95
Tommy Jeans - Witte Rainbow Flag T-shirt
49,95
Armed Angels - Lila Tarjaa T-shirt
39,90
Tommy Jeans - Rode Essential Rib T-shirt
35,-
BY BAR - Ecru-Blauwe Diede Small Stripe top
79,95
SkunkFunk - Blauwe Maixa top
69,95
SkunkFunk - Groene Maixa top
69,95
Tommy Jeans - Roze Essential Rib T-shirt
35,-
SkunkFunk - Donkergrijze Bederatzi T-shirt
55,-
Tommy Jeans - Beige Essential Rib T-shirt
35,-
Armed Angels - Blauw-Witte Finiaa Block Stripes T-shirt
49,90
Armed Angels - Witte Tarjaa T-shirt
39,90
Armed Angels - Ecru-Zwarte Oneliaa Lovely Stripes T-shirt
39,90
Armed Angels - Kobaltblauwe Idaara T-shirt
39,90
Nümph - Lila Beverly T-shirt
39,95
Calvin Klein Jeans - Witte Rib Logo T-shirt
39,95
Calvin Klein Jeans - Zwarte Rib Logo top
29,95
Scotch & Soda - Koninklijk blauwe Linnen T-shirt
49,95
Brooklyn - Zwarte Mickael Karkousse Hello longsleeve
49,95
Brooklyn - Zwarte Mickael Karkousse Hello T-shirt
49,95
Brooklyn - Witte Bro T-shirt
35,-

Ontdek hieronder ons aanbod Duurzame Tops & T-shirts


Bij het kiezen van milieuvriendelijke topjes of t-shirts zijn er een paar belangrijke factoren om rekening mee te houden. Bij het samenstellen van ons Brooklyn assortiment houden we rekening met deze aspecten, zodat jij meteen hieronder de juiste keuze kunt maken:
Materiaal: Kijk voor tops gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen, bamboe, linnen, hennep, of gerecyclede materialen. Deze materialen worden geteeld en geproduceerd met minder schade aan het milieu.
Productieproces: Overweeg merken die ethische en duurzame productiepraktijken hebben. Dit omvat het gebruik van hernieuwbare energie, het minimaliseren van waterverbruik en afval, en het verminderen van koolstofuitstoot.
Verven en drukken: Vermijd topjes die giftige kleurstoffen of chemicaliën gebruiken in hun drukproces. Zoek naar merken die natuurlijke, niet-giftige kleurstoffen of inkt op waterbasis gebruiken in hun drukproces.
Kwaliteit: Kies topjes die duurzaam zijn en gemaakt om lang mee te gaan. Hierdoor hoeven ze minder vaak vervangen te worden en dragen ze bij aan het verminderen van textielafval.
Door deze factoren in overweging te nemen, kunt u milieuvriendelijke topjes of t-shirts kiezen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid en welzijn.

Duurzame tops & t-shirts voor dames online shoppen

Duurzame tops & t-shirts voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Duurzame tops & t-shirts voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!