Duurzame tops & t-shirts voor dames

— 86 producten —
— Nieuw
Armed Angels - Lichtblauw-wit Oneliaa Lovely Stripes T-shirt
€ 39,90
— Nieuw
Armed Angels - Donkerblauwe-beige Finiaa Block Stripes T-shirt
€ 44,90
— Nieuw
esmé studios - Donkerblauw-muntgroene Signe T-shirt
€ 49,95
— Nieuw
Thinking Mu - Donkeroranje Hemp tank top
€ 49,95
— Nieuw
Minimum - Gele Briana top
€ 65,00
— Nieuw
Minimum - Ecru Briana top
€ 65,00
— Nieuw
SkunkFunk - Lila Hamaika T-shirt
€ 39,95
— Nieuw
SkunkFunk - Bruin-blauwe Atalia T-shirt
€ 49,95
— Nieuw
Minimum - Blauwe Rynih T-shirt
€ 45,00
— Nieuw
Element - Ecru Summer T-shirt
€ 39,95
Nümph - Witte Kristin T-shirt
€ 39,95
Thinking Mu - Kaki Hemp Clavel T-shirt
€ 59,95
Carhartt WIP - Witte Wildcat T-shirt
€ 39,95
Tommy Jeans - Zwarte Geribde T-shirt
€ 35,00
Tommy Jeans - Lichtgroene Geribde top
€ 35,00
Carhartt WIP - Groene Chester T-shirt
€ 35,00
Carhartt WIP - Paarse Chester T-shirt
€ 35,00
Carhartt WIP - Roze Lolly T-shirt
€ 39,95
Tommy Jeans - Witte Geribde T-shirt
€ 35,00
Tommy Jeans - Donkerblauwe Classic Serif T-shirt
€ 39,95
Tommy Jeans - Muntgroene Classic Serif T-shirt
€ 39,95
Tommy Jeans - Lichtblauwe Timeless T-shirt
€ 39,95
Thinking Mu - Witte Yes To Art T-shirt
€ 49,95
BY BAR - Beige-rode Neva Stripe T-shirt
€ 69,95
Pagina

Ontdek hieronder ons aanbod Duurzame Tops & T-shirts


Bij het kiezen van milieuvriendelijke topjes of t-shirts zijn er een paar belangrijke factoren om rekening mee te houden. Bij het samenstellen van ons Brooklyn assortiment houden we rekening met deze aspecten, zodat jij meteen hieronder de juiste keuze kunt maken:
Materiaal: Kijk voor tops gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen, bamboe, linnen, hennep, of gerecyclede materialen. Deze materialen worden geteeld en geproduceerd met minder schade aan het milieu.
Productieproces: Overweeg merken die ethische en duurzame productiepraktijken hebben. Dit omvat het gebruik van hernieuwbare energie, het minimaliseren van waterverbruik en afval, en het verminderen van koolstofuitstoot.
Verven en drukken: Vermijd topjes die giftige kleurstoffen of chemicaliën gebruiken in hun drukproces. Zoek naar merken die natuurlijke, niet-giftige kleurstoffen of inkt op waterbasis gebruiken in hun drukproces.
Kwaliteit: Kies topjes die duurzaam zijn en gemaakt om lang mee te gaan. Hierdoor hoeven ze minder vaak vervangen te worden en dragen ze bij aan het verminderen van textielafval.
Door deze factoren in overweging te nemen, kunt u milieuvriendelijke topjes of t-shirts kiezen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid en welzijn.

Duurzame tops & t-shirts voor dames online shoppen

Duurzame tops & t-shirts voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Duurzame tops & t-shirts voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!