Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Beste jeans styling tips

Elke fashion liefhebber weet dat denim jeans essentieel is in je kleerkast. Als basis heb je de verschillende jeans modellen die elk een eigen stijl hebben, na het lezen van deze blog kan ook jij eindeloos roteren tussen jouw favoriete modellen!

Straight jeans

Jeans Stijlen

Een straight jeans is een tijdloze en veelzijdige optie die in elke kledingkast thuishoort. De rechte pijp kan op verschillende manieren worden gestyled en past voor elke gelegenheid. Voor een casual, alledaagse look combineer je hem met een eenvoudig wit T-shirt en sneakers. Waarop je laagjes kan toevoegen. Met een leuke waistcoat is dé laagjes trend van dit moment. De zoom kan je één maal omplooien voor een speelse look. Liever een look met klasse? Draag je jeans met een blouse & hakken. Je kunt wel zeggen dat een jeans met rechte pijpen een passe partout is voor elke outfit.

Mom jeans

Jeans Stijlen Mom

Mom jeans staan bekend om hun relaxte stijl en vintage uitstraling. Ze hebben vaak een hoog getailleerd silhouet & zijn op de heupen was losser, wat de taille en heupen mooi accentueert. Het is geen wijde broek want de pijpen van een mom jeans zijn smal. Voor een trendy en comfortabele outfit combineer je de mom jeans met een gebreide coltrui. Deze combinatie brengt de losse pasvorm van de jeans in evenwicht en zorgt voor een sportieve en moeiteloze look. Maak het geheel af met een stijlvol paar sneakers & een sportieve pet.

Om je mom jeans outfit wat meer pit te geven, draag dan je jeans jacket als statement piece. Het contrast tussen de relaxte jeans en het edgy jack zorgt voor een modieuze en coole uitstraling. De denim-on-denim trend is trouwens helemaal terug! Je kunt je outfit verder verfraaien met sieraden, zo heeft je outfit een persoonlijke twist.

Flared jeans

Jeans Stijlen Flared

Flared jeans zijn perfect voor het creëren van een modieuze look met een 70’s touch. Ze zitten strak rond de billen en waaien vanaf de knie lichtjes naar buiten. Denk aan de bekende 70’s actrice Jane Fonda. Een echt mode icoon van toen: blonde lokken met curtain bangs, rode blouse en standaard een flared jeans met daaronder sneakers.

Combineer ze met een losse blouse en plateauzolen om deze look na te bootsen. Platform schoenen geven de outfit een retro look & verlengen bovendien je benen. Voeg een hoed met brede rand toe voor een vleugje mysterie. Experimenteer met kleuren, prints en accessoires om je eigen unieke boho-chique stijl te creëren.

Skinny jeans

Jeans Stijlen F Skinny

Styling van een skinny jeans gaat moeiteloos. De outfit mogelijkheden met deze jeans zijn werkelijk eindeloos. Het is een basic die volgens veel fashion liefhebbers voor altijd in hun garderobe blijft. Voor een casual maar chique look kun je hem combineren met een oversized trui en je favoriete laarzen. Door de mix van jeans en het breisel van je trui, krijg je een speelse touche van texturen.

Om je outfit toch wat te verfijnen, kan je kiezen om een oversized blazer te dragen. Draag daarbij je favoriete pumps, et voila! Een geweldige outfit om er chic maar toch stijlvol uit te zien.

Wijde broek

Jeans Stijlen Wide

Stap in de wereld van wide jeans en ontdek de veelzijdigheid van deze comfortabele en trendy stijl. Voor een elegante en zomerse uitstraling kun je ze moeiteloos combineren met een aansluitende top en een paar elegante hakken. Om je taille te accentueren en extra flair toe te voegen, voeg je een opvallende riem toe. Ga voor een chique look zonder te veel accessoires, waarbij de wijde broek zelf de show steelt.

Voor een meer casual en relaxte uitstraling kun je de wijde broek combineren met een losse overshirt en comfortabele instekers. Durf te experimenteren met verschillende stijlen en accessoires, zoals een grote handtas. Zo geef je toch een leuke twist aan je look.

Laat je niet afschrikken door prints op wijde broeken. De sleutel is om de rest van je outfit rustig te houden, met basics, zodat de broek alle aandacht krijgt. Voor de durvers onder ons, kun je gerust ook print op print werken. Zorg er voor dat je een leuke balans hebt tussen de twee prints. Je kunt ook kiezen voor een matching print, waarbij je top en wijde broek dezelfde print of kleur heeft. Zo krijg je een jumpsuit effect.

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de veelzijdigheid van wijde broeken. Met de juiste combinaties en styling kun je moeiteloos een stijlvolle en zelfverzekerde look creëren die bij jou past. Ga voor comfort en stijl met wijde broeken als jouw ultieme fashion statement!

Baggy jeans

Jeans Stijlen baggy

Je kunt er niet meer aan ontsnappen! De baggy jeans… Hoe losser hoe beter, de losse pasvorm maakt ‘m geweldig comfortabel. Dad jeans of boyfriend jeans kun je zeker ook als baggy jeans omvatten. Je kunt deze jeans op verschillende toffe manieren stylen. Probeer een balans te vinden tussen de losse jeans en draag er een aansluitend topje op. Smijt er je favoriete sneakers onder en je kunt vertrekken! Vergeet je accessoires niet! Een cross-body tas is hét item dat niet meer weg te denken is binnen de streetwear style.

Hoe je een baggy jeans ook kunt stylen, is door het oversized juist te omhelzen en er een los hemd over te dragen. Knoop ‘m niet helemaal toe maar laat de kraag & onderste knopen maar los. Een riem maakt je outfit helemaal af, zorg ervoor dat de kleur ervan overeenkomt met je accessoires of schoenen. Dit maakt je look net iets maar een geheel. Experimenteer met verschillende wassingen, een donkere of gekleurde jeans kan hét verschil maken voor je gewenste look.

20220912 Tips Jeansfits

De jeans microbe over gekregen?

Alles wat je moet weten over jeans fits & hun model vindt je hier.

Fits voor dames
Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by