Dad jeans

Dad jeans , makkelijk te stylen en universeel flatterend. Geschikt voor jou, je moeder, zus, neef, bestie, noem maar op. Met andere woorden, deze broek is een iedereensvriend.

— 3 producten —
Levi's - Zwarte Baggy Dad jeans
€ 139,95
Levi's - Blauwe Baggy Dad jeans
€ 139,95
— 30%
Levi's - Ecru Utility Dad jeans
€ 91,00 € 129,95

Dad jeans bij Brooklyn.be


Wat is een dad jeans

De dad jeans zijn eerder ruime jeans met een hogere waist dan normale jeans. De onderkant van de jeans zal dan weer wat strakker zitten.


Hoe style ik een dad jeans?

De dad jeans is goed te combineren met een top of t-shirt voor een casual look. De dad jeans hoeft niet per se mannelijk te zijn. Je kan deze dragen met een blouse of blazer om de jeans wat extra vrouwelijk pit te geven. Je ziet dus, mogelijkheden genoeg!

Check ook eens onze volledige collectie jeans voor dames.

Dad jeans online shoppen

Dad jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Dad jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!