Hemden met korte mouwen voor heren

Waarom zou je je mouwen opstropen in de lente/zomer als je ook gewoon een hemd met korte mouwen kunt dragen? Ja, waarom eigenlijk?

— 1 producten —
Minimum - Kaki Eric hemd
85,-

Brooklyn heeft een leuk aanbod hemden met korte mouw, er zit vast en zeker een hemd met korte mouw in voor jou! Niet direct je korte mouw hemd gevonden? Check dan onze volledige collectie hemden voor heren.

Hemden met korte mouwen online shoppen

Hemden met korte mouwen online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Hemden met korte mouwen in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!