Waistcoats voor dames

— 6 producten —
Scotch & Soda - Ecru Summer Bloom blazer
€ 199,95
MOSS COPENHAGEN - Ecru Joanita blouse
€ 64,95
Minimum - Bruine Blikka waistcoat
€ 125,00
Lee Cooper - Denim Specer waistcoat
€ 69,95
Nümph - Lichtblauwe Nuninna Denim waistcoat
€ 79,95
Minimum - Mintgroene Kaiti waistcoat
€ 99,95

Een waistcoat voor dames is een mouwloos vest, een kledingstuk dat oorspronkelijk gedragen werd als onderdeel van een driedelig pak, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon zo boven een blouse of een T-shirt dragen.

Ontdek ook gerust onze volledige collectie jassen voor dames.

Waistcoat voor dames online shoppen

Waistcoat voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Waistcoat voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!