Mom jeans

De Mom jeans heeft een hoge taille, zit smal aan de heup en gaat daaronder over in een tapered fit. Rol de zoom wat op, et voilà! De Mom jeans is dus eigenlijk een anti-fit. Brooklyn.be heeft die natuurlijk ook in huis, wat dacht je? Een fit die daar trouwens wat bij aanleunt, is de boyfriend jeans.

Ontdek onze volledige collectie jeans voor dames.


Mom jeans bij Brooklyn.be


Wat is een mom jeans

De mom jeans is een jeans die wat losser valt op de heupen en terug smaller wordt naar de enkels toe. De mom jeans komt helemaal terug uit de jaren 80. Hij kan gezien worden als een combinatie tussen de boyfriend jeans en een high waisted jeans en wordt meestal gemaakt zonder stretch. De lossere fit zorgt voor extra draagcomfort en bewegelijkheid. Een echte topper dus die niet in je kast mag missen!


Hoe style ik een mom jeans?

De mom jeans is heel gemakkelijk te combineren. Draag hem met een top of t-shirt en creëer zo de ideale casual look. Draag er gerust een blazer bovenop en bekom een eerder casual-chic look. Ook een blouse kan de broek extra vrouwelijkheid geven. Waar wacht je nog op? Try it!


Mom jeans in verschillende kleuren, welke kleur kies jij?

Aangezien de mom jeans een niet te missen item is, bestaan ze dan ook in verschillende kleuren. Kies je voor een blauwe mom jeans, grijze mom jeans of groene mom jeans?

Mom jeans online shoppen

Mom jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Mom jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 13 producten —
— 30%
Nümph - Roze Nulouisa jeans
€ 70,00 € 99,95
— 25%
Armed Angels - Grijze Mairaa Mom jeans
€ 89,90 € 119,90
— 30%
Nümph - Groene Nulouisa jeans
€ 70,00 € 99,95
— 25%
Armed Angels - Beige Mairaa Undyed Mom jeans
€ 74,90 € 99,90
Dr. Denim - Lichtblauwe Nora mom jeans
€ 79,95
— 30%
Nümph - Lichtblauwe Nustormy jeans
€ 70,00 € 99,95
— 25%
Calvin Klein Jeans - Donkergrijze Tapered Mom jeans
€ 75,00 € 99,95
— 25%
Dr. Denim - Ecru Nora mom jeans
€ 52,50 € 69,95
— 40%
Tommy Jeans - Lichtblauwe Mom Jean straight tapered jeans
€ 78,00 € 129,95
Dr. Denim - Zwarte Nora mom jeans
€ 79,95
— 25%
Dr. Denim - Blauwe Nora mom jeans met hoge taille
€ 60,00 € 79,95
Dr. Denim - Dr.Denim - Nora - mom jeans high waist loose fit - indigo denim
€ 79,95
Levi's - Lichtblauwe Ribcage Straight Ankle jeans
€ 129,95