Mom jeans

De Mom jeans heeft een hoge taille, zit smal aan de heup en gaat daaronder over in een tapered fit. Rol de zoom wat op voor de perfecte momjeans outfit! Ontdek ook onze volledige collectie jeans voor dames.

— 4 producten —
Dr. Denim - Zwarte Nora mom jeans
79,95
Dr. Denim - Nora - mom jeans high waist loose fit - indigo denim
79,95
Dr. Denim - Donkerblauwe Nora mom jeans
79,95
Levi's - Lichtblauwe Ribcage Straight Ankle jeans
135,-

Wat is een mom jeans

De mom jeans is een jeans die wat losser valt op de heupen en terug smaller wordt naar de enkels toe. De mom jeans komt helemaal terug uit de jaren 80. Hij kan gezien worden als een combinatie tussen de boyfriend jeans en een high waisted jeans en wordt meestal gemaakt zonder stretch. De lossere fit zorgt voor extra draagcomfort en bewegelijkheid. Fan van een ripped jeans? Ook de mom jeans met scheuren zijn een heel catchy item! Het maakt de mom broek onmiddellijk stoerder, zonder zijn vrouwelijkheid te verliezen! Let's show those hips. De Momfit jeans is dus eigenlijk een anti-fit. Brooklyn.be heeft die natuurlijk ook in huis, wat dacht je? Een fit die daar trouwens wat bij aanleunt, is de boyfriend jeans.

Een echte topper dus die niet in je kast mag missen!


Hoe style ik een mom broek?

De mom jeans is heel gemakkelijk te combineren. Draag hem met een top of t-shirt en creëer zo de ideale casual look. Draag er gerust een blazer bovenop en bekom een eerder casual-chic look. Ook een blouse kan de broek extra vrouwelijkheid geven. Waar wacht je nog op? Just try it!


Welke schoenen draag je onder een mom jeans?

Draag je favoriete mom broek met leuke sneakers om de sportieve kant uit te gaan? You like feminine? Draag dan je leukste hakken onder de momfit jeans!


Mom jeans in verschillende kleuren, welke kleur kies jij?

Aangezien de mom jeans een niet te missen item is, bestaan ze dan ook in verschillende kleuren. Kies je voor een blauwe mom jeans, witte mom jeans, zwarte mom jeans, grijze mom jeans of groene mom jeans?

De Brooklyn-profashionals en stylistes hebben nóg meer advies voor je! Check daarom ook ons advies over mom jeans!

Momfit jeans online shoppen

Mom jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Mom jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!