Overshirts voor dames

Een overshirt of overhemd draag je ofwel als een gewoon hemd, ofwel draag je het als een soort lichte jas over een T-shirt, sweater of lichte trui. Eigenlijk een soort 2 in 1 dus!

Ontdek onze volledige collectie hemden voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 10 producten —
Calvin Klein Jeans - Zwarte Classic blouse
€ 89,95
Calvin Klein Jeans - Lichtgroene Shirt Jacket overshirt
€ 119,95
Sessùn - Beige-bruin geruite Delima blouse
€ 145,00
Carhartt WIP - Gele Madison Fine Cord hemd
€ 79,95
Carhartt WIP - Roze Madison Fine Cord hemd
€ 79,95
Scotch & Soda - Lichtblauw oversized western denim overshirt
€ 129,95
Levi's - Donkerblauw Essential Western jeanshemd
€ 79,95
Sessùn - Blauw-bruin Geruite Deliwool Blouse
€ 145,00
FRNCH - Blauw geblokt Camargue jeanshemd
€ 79,00
SkunkFunk - Donkerblauwe Sirats jeanshemd
€ 89,95