Gekleurde jeans dames

De jeanstrend die momenteel over iedereens lippen gaat is de gekleurde jeans. Brooklyn koos zorgvuldig een mooi assortiment van trendy gekleurde jeansbroeken voor je uit. Zo'n gekleurde jeans voor dames toch niets voor jou? Check dan onze volledige collectie damesjeans.

— 6 producten —
-20% *
Scotch & Soda - Lichtroze The Sky Straight jeans
119,95
-20% *
MUD jeans - Lichtpaarse Relax Rose Cropped jeans
139,95
Pepe Jeans London - Kaki Wide Tania jeans
105,-
-20% *
Lee - Donkerroze Relaxed chino
99,95
-20% *
MUD jeans - Lichtgroene Relax Rose Cropped jeans
139,95
-20% *
FRNCH - Pasteloranje wide jeans
89,-

Gekleurde jeans online shoppen

Gekleurde jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Gekleurde jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!