Gekleurde jeans

De jeanstrend die momenteel over iedereens lippen gaat is de gekleurde jeans. Brooklyn koos zorgvuldig een mooi assortiment van trendy gekleurde jeansbroeken voor je uit.

Ontdek hier dus ons aanbod van jeans in een kleurtje. Er zit vast een gekleurde spijkerbroek tussen voor jou!

Zo'n gekleurde jeans voor dames toch niets voor jou? Check dan onze volledige collectie damesjeans.

Jeans in kleur online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Trefwoorden: spijkerbroek in kleur, gekleurde jeansbroeken, gekleurde jeans broek, gekleurde damesjeans, gekleurde spijkerbroek.

Meer Minder
— 10 producten —
Dr. Denim - Bruine Echo Straight jeans
€ 79,95
Nümph - Roze Nulouisa jeans
€ 99,95
Nümph - Groene Nulouisa jeans
€ 99,95
Lee - Paarse Carol jeans
€ 99,95
Lee - Roeste Stella A Line jeans
€ 89,95
Pepe Jeans London - Groene Willa Flared jeans
€ 105,00
Dr. Denim - Ecru Moxy Straight jeans
€ 55,00
Dr. Denim - Ecru Nora mom jeans
€ 69,95
Diesel - Ecru 2000 (Widee) wide/straight jeans
€ 175,00
BY BAR - Ecru Lina wide flared jeans
€ 129,95