Vans broeken Dames

Vans broeken Dames zijn ontworpen met een focus op zowel stijl als functionaliteit, met functies die ze ideaal maken voor skateboarden en andere buitenactiviteiten.

— 2 producten —
-20% *
Vans  - Blauwe Sidewalk cargo jeans
79,95
-20% *
Vans  - Olijfgroene Sidewalk broek
75,-

Skate in style met Vans broek

Sommige Vans broeken worden versterkt met extra stiksels op plekken waar veel druk op staat, waardoor de duurzaamheid toeneemt. Andere broeken zijn uitgerust met handige zakken met rits om kleine spullen veilig op te bergen tijdens het bewegen.

Veel Vans broeken zijn ontworpen met specifieke functionaliteit voor skateboarders in gedachten. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld een "drop crotch" ontwerp dat extra mobiliteit en comfort biedt tijdens het skaten. Anderen hebben taps toelopende pijpen voor een gestroomlijnde look.


Fashion statement met Vans broeken:

Naast hun functionele eigenschappen zijn Vans broeken ook een opvallend fashion statement geworden, vooral onder fans van streetwear en skateboarding cultuur. Iconische stijlen zoals de Vans Checkerboard Pant zijn bekend vanwege gedurfde patronen en ontwerpen die zich onderscheiden van meer traditionele kleding. Deze broeken dragen bij aan de streetwear-esthetiek en vormen een essentieel onderdeel van de skate-cultuur.

Check onze volledige collectie broeken voor heren bij Brooklyn of onze volledige collectie Vans.


Vans broeken Dames in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!