Ondergoed Scotch & Soda

Met ondergoed van Scotch&Soda zit je altijd goed! Letterlijk dan... Een boxershort voor heren is de basis van iedere outfit, maar kan ook zeer modieus zijn. Het is dus van uitermate belang dat deze goed zit, maar daarboven er ook leuk uitziet.


Scotch & Soda ondergoed voor heren bij Brooklyn.be


Ondergoed Scotch & Soda in verschillende prints

Een boxershort van Scotch & Soda is een perfect begin van de dag. Meer nog, de leuke patronen kan je helemaal matchen met je humeur. Zo hebben we in ons aanbod zowel boxershorts met een effen print, boxershorts met een strepenprint of boxershorts met een logoprint. Je vindt er dus zeker de perfecte pack onderbroeken. Check verder ook zeker de underwear van Calvin Klein!


Ondergoed Scotch & Soda online shoppen

Herenonderbroeken Scotch & Soda online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Herenondergoed Scotch & Soda in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 8 producten —
— Nieuw
Scotch & Soda - Zwarte 3-pack boxershorts
€ 39,95
Scotch & Soda - Donkerblauw-grijze 3-pack boxershorts
€ 39,95
Scotch & Soda - Blauw-grijze 3-pack boxershorts
€ 39,95
Scotch & Soda - Donkergrijze-kaki 3-pack boxershorts
€ 39,95
Scotch & Soda - Blauwe-grijze 3-pack logo boxershorts
€ 39,95
Scotch & Soda - Grijs-beige-zwarte 3-pack boxershorts
€ 39,95
Scotch & Soda - Grijze-zwarte 3-pack boxershorts
€ 39,95
Scotch & Soda - Grijs-zwarte 3 pack boxershorts
€ 39,95