Rains dames

Je kunt vloeken op de vele regendagen in ons Belgenland, of je kunt blij worden bij de eerste spetters, omdat je dan je Rains dames regenjas kan aantrekken. Korte en lange regenjassen voor dames in kenmerkend geel, maar eigenlijk in alle kleuren van de regenboog. Alles in pure vormen. Ideaal voor elke (regenachtige) gelegenheid: stijlvol door de stad, functioneel op de fiets, comfortabel in het bos. Laat de regen maar stromen!

Check ook eens onze andere regenjassen voor dames.

Rains is een Deens merk dat op vijf jaar tijd de halve wereld wist te veroveren. Ontstaan vanuit de idee om de klassieke rubberen regenjas in een hedendaagse versie op de markt te brengen, zijn ze geëvolueerd naar een volledige collectie van waterdichte bovenkledij, tassen en accessoires.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 11 producten —
RAINS - Bronskleurige String Parka regenmantel
€ 119,95
RAINS - Zwart gevlekte Backpack Mini rugzak
€ 75,00
RAINS - Taupe Backpack Mini rugzak
€ 75,00
RAINS - Zwarte Curve Jacket regenjas
€ 109,95
RAINS - Ecru String Parka regenjas
€ 119,95
RAINS - Zwarte Backpack rugzak
€ 80,00
RAINS - Zwarte Belt Jacket regenjas
€ 95,00
RAINS - Zwart-grijze Bucket Hat
€ 26,95
RAINS - Zwart-grijze 'Mountaineer Bag' rugzak
€ 119,95
RAINS - Grijs-zwarte Buckle MSN Bag rugzak
€ 89,95
RAINS - Kaki Field Bag rugzak
€ 79,95