Minimum shorts & bermuda's voor dames

Stralend weertje? Dan ben je hier op de juiste pagina. Een Minimum short of bermuda voor dames is perfect bij warm weer. In onze collectie damesshorts van Minimum vind je zeker iets naar jouw smaak!

Welke stof verkies jij?

De shorts in ons aanbod bestaan in verschillende merken, kleuren, fits, materialen,… Hier focussen we even op de materiaal. Zo hebben we jeansshorts, deze kan je zowel casual als chique stylen. Combineer met een T-shirt voor een casual look, met een leuke blouse voor een chique look. Daarnaast hebben we nog een heel pak sweatshorts. Dé perfecte short voor als het wat losser en nonchalanter mag. Maar ook hier, met de juiste styling maak je er een outfit van om ‘u’ tegen te zeggen.

Minimum shorts & bermuda's voor dames online shoppen

Minimum shorts & bermuda's voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Minimum shorts & bermuda's voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 1 producten —
— 10%
Minimum - Zwarte Acazio short
€ 58,50 € 65,00