Lee salopetten & jumpsuits voor dames

Lee salopetten & jumpsuits voor dames zijn meestal gemaakt van denim of andere duurzame materialen en zijn ontworpen voor zowel mode als functie.

— 2 producten —
Lee - Kaki Unionall jumpsuit
€ 135,00
Lee - Blauwe Loose Bib salopette
€ 129,95

Ze zijn er in verschillende stijlen, van klassieke denim overalls tot meer moderne, trendy ontwerpen. Lee jumpsuits staan bekend om hun comfort, veelzijdigheid en duurzaamheid, en ze zijn vaak favoriet bij mensen die waarde hechten aan zowel stijl als functionaliteit.

Check onze volledige collectie salopetten voor dames bij Brooklyn of onze volledige collectie Lee.

Lee salopetten & jumpsuits online shoppen

Lee salopetten & jumpsuits online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lee salopetten & jumpsuits in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!