Lee voor dames

— 33 producten —
Lee - Ecru Stella jeansshort
€ 59,95
Lee - Zwarte Carol Regular short
€ 65,00
Lee - Blauw Sleeveless jeanskleed
€ 99,95
Lee - Lichtblauwe Carol Regular short
€ 65,00
Lee - Bleke Drew wide jeans
€ 89,95
Lee - Lichtblauwe straight Carol jeans
€ 99,95
Lee - Zwarte Carol Regular Straight jeans
€ 99,95
Lee - Blauwe Stella A-Line flared jeans
€ 99,95
Lee - Lila Carol Regular Straight jeans
€ 99,95
Lee - Zwarte Ivy skinny jeans
€ 89,95
Lee - Blauwe Loose Bib salopette
€ 129,95
Lee - Lichtblauwe Bootcut Low Waist jeans
€ 99,95
Lee - Bleke (Batik) Stella Tapered Ultra High Waist jeans
€ 109,95
Lee - Lichtblauwe Jane Low Straight jeans
€ 99,95
Lee - Lichtblauwe Breese flared jeans
€ 109,95
Lee - Donkerblauwe Scarlett High skinny jeans
€ 109,95
Lee - Donkerblauwe Stella A-Line jeans
€ 89,95
Lee - Blauwe Drew Loose jeans
€ 99,95
Lee - Blauwe Carol Straight Cropped jeans
€ 109,95
Lee - Donkerblauwe Breese Flare jeans
€ 89,95
Lee - Lichtblauwe Carol Regular Straight jeans
€ 99,95
Lee - Ecru Carol Regular Straight jeans
€ 99,95
Lee - Lichtblauwe Stella A Line jeans
€ 99,95
Lee - Blauwe Elasticated Stella T Ultra High Jeans
€ 99,95
Pagina

Lee voor dames is een jeansmerk met ballen. Hun jeans fits voor dames, zoals de straight en flared passen perfect in het hedendaagse modebeeld. Ze hebben de juiste wassingen, een goede pasvorm en zijn van hoge kwaliteit. Brooklyn.be gelooft ook sterk in de skinny en slim fits, die voor heel wat bips passen. Lee heeft een vintage kantje met een stoer gehalte. Het mag af en toe wel wat rock’n’roll zijn, niet?

Ontdek onze volledige collectie damesjeans.

Toch begon het allemaal wat anders, in 1889. H. D. Lee Mercantile Company begon als een groothandel in kruideniers- en andere waren, Kansas, VS. Aangezien leveringen en kwaliteit van de werkkledij te wensen over liet, besloot oprichter Henry David Lee in 1912 zijn eigen fabriek voor de productie van overalls en jassen te starten. De Union-all jumpsuit werd zo populair, dat welk elk huishouden in de VS er minstens één in huis had. En zo zag het kledingmerk Lee het levenslicht.

Tot in de jaren ‘40 bleef het gefocust op werkkledij, vanaf de jaren ‘50 maakte Lee de uitbreiding naar vrijetijdskledij. Het was het startschot voor een lange carrière in de jeans wereld, die nog steeds voortduurt. Doorheen de jaren ging Lee door met innoveren, wat resulteerde in steeds betere fits, nieuwe stijlen, hedendaagse wassingen, … De belangrijkste vernieuwing die ze introduceerden in denim land, was het gebruik van de rits in hun jeans broeken en overalls. Wat vandaag zo eenvoudig lijkt, was toen op zijn zachtst uitgedrukt, revolutionair.

Check ook zeker onze hele collectie Lee.

Lee voor dames online shoppen

Lee voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lee voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!