Lee Cooper herenbroeken

Lee Cooper broeken voor heren zijn er in verschillende stijlen, waaronder chino's, cargobroeken, joggers en geklede broeken.

— 1 producten —
Lee Cooper - 112ZP denim - slim fit - zwart
€ 89,95

Deze broeken zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen zoals katoen, polyester en mengsels van beide. Dit zorgt ervoor dat de broeken comfortabel, ademend en duurzaam zijn.

Check onze volledige collectie broeken voor heren bij Brooklyn of onze volledige collectie Lee Cooper.

Lee Cooper broeken online shoppen

Lee Cooper broeken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lee Cooper broeken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!