Esmé studios

Het is geen geheim dat we bij Brooklyn erg bezig zijn met duurzaamheid. Om die reden zijn wij dan ook fan van Esmé Studios.

— 32 producten —
esmé studios - Donkerblauwe Jo pet
39,95
— 30%
esmé studios - Witte Signe 2/4 Boxy T-shirt
35,- 49,95
esmé studios - Lichtgele Sif Ankel broek
119,95
esmé studios - Witte Blossom Racerback top
29,95
— 30%
esmé studios - Beige Alana tote bag
49,- 69,95
esmé studios - Witte Blossom Rib T-shirt
39,95
esmé studios - Zwarte Blossom Racerback top
29,95
esmé studios - Taupe Essif Wide broek
119,95
Pagina

Collectie van Esmé Studios

Esmé Studios, gevestigd in Denemarken, is een merk dat mens en planeet centraal stelt in alles wat ze doen. Hun collecties zijn gebaseerd op organische en duurzame materialen, waardoor ze een positieve impact hebben op zowel het milieu als de samenleving. Als een toonaangevend voorbeeld van Scandinavische slow fashion, biedt Esmé Studios kledingstukken zoals blouses en T-shirts van Esmé studios die niet alleen stijlvol zijn, maar ook een statement maken over verantwoord consumeren.


Slow fashion van Esmé Studios

Met hun mantra van 'CLEAN, CONFIDENT, RESPONSIBLE, TRANSPARENT' laten ze geen twijfel bestaan over hun missie en waarden. Ze streven naar verandering in de mode-industrie en zetten zich volledig in voor slow fashion. Dit betekent dat elk aspect van hun productieproces doordrenkt is van zorgvuldigheid en aandacht voor detail, van het selecteren van materialen tot het creëren van tijdloze ontwerpen.


Bewuste keuze van Esmé Studios

Door te kiezen voor Esmé Studios, kiezen klanten voor meer dan alleen kleding. Ze omarmen een levensstijl die bewust is van de impact op de wereld om hen heen. Met een focus op transparantie en eerlijkheid biedt Esmé Studios klanten de mogelijkheid om met vertrouwen te kiezen voor mode die niet alleen goed aanvoelt, maar ook goed doet.


Esmé Studios in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!