Esmé Studios jurken

Esmé Studios jurken worden gekenmerkt door hun minimalistische maar avant-gardistische ontwerpen. De jurken zijn gemaakt met hoogwaardige stoffen en aandacht voor detail, en zijn ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn.

— 2 producten —
— 50%
esmé studios - Zwart Saga Maxi kleed
90,- 179,95
— 50%
esmé studios - Blauw Saga kleed
75,- 149,95

Hier zijn enkele voorbeelden van de soorten jurken die Esme Studios aanbiedt

Wikkeljurken

Esme Studios biedt een reeks wikkeljurken die zijn ontworpen om het lichaam te flatteren en een comfortabele pasvorm te bieden. De jurken zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en hebben een wikkelontwerp dat kan worden aangepast aan het lichaam van de drager.

Check onze volledige collectie jurken.

Slipjurken

De overhemdjurken van het merk zijn geïnspireerd op klassieke mannenmode en zijn ontworpen om zowel comfortabel als stijlvol te zijn. Ze hebben een ontspannen pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen die zowel comfort als duurzaamheid bieden.

Overhemdjurken

Esme Studios biedt een reeks slipjurken die zijn ontworpen om op zichzelf te worden gedragen of in lagen over andere stukken. De jurken zijn gemaakt van lichtgewicht stoffen en hebben een ontspannen pasvorm die zowel comfortabel als flatterend is.

Maxi jurken

De maxi jurken van het merk zijn ontworpen om zowel elegant als comfortabel te zijn. Ze hebben een losse, vloeiende pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen die mooi vallen.

Esmé Studios jurken online shoppen

Esmé Studios jurken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Esmé Studios jurken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!