Esmé Studios tassen

Met onze uitgebreide collectie van Esmé Studios tassen & rugzakken vind je zeker degene die bij jou past.

— 1 producten —
— 50%
esmé studios - Beige Alana tote bag
35,- 69,95

We hebben een heel aantal functionele én stijlvolle rugzakken en tassen in het assortiment zitten. Rugzakken in stevige canvas, met handige opbergvakken, verstelbare riemen, verschillende afmetingen, in toffe kleurencombinaties of effen, steeds even gedetailleerd afgewerkt.

Ontdek onze volledige collectie tassen & rugzakken en Esmé Studios.

Esmé Studios tassen & rugzakken online shoppen

Esmé Studios tassen & rugzakken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Esmé Studios tassen & rugzakken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!