Esmé Studios jassen

Esmé Studios jassen & mantels staan bekend voor hun duurzaamheid en esthetiek.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen, zoals wol, kasjmier en gerecycled polyester, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Elk item is gebaseerd op organische en duurzame materialen. Door de meest innovatieve productiemethoden te omarmen, zorgen ze voor een minimale impact op het milieu en een lage ecologische voetafdruk. Precies zoals wij het graag zien!

Check onze volledige collectie jassen & mantels en Esmé Studios.

Esmé Studios jassen & mantels online shoppen

Esmé Studios jassen & mantels online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Esmé Studios jassen & mantels in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!