Carhartt sweaters & truien

Ontdek hier ons aanbod van Carhartt sweaters & truien voor heren. Er zit vast een Carhartt sweater & trui tussen voor jou!

Streetwear voor skaters, hiphoppers en alle mannen en vrouwen die graag comfortabel maar toch hip en modieus door het leven gaan, zo valt Carhartt sweaters & truien nog het best samen te vatten. Brooklyn.be is al jaren fan én verdeler van Carhartt WIP truien, en daar zijn we trots op. Hun (logo-)sweaters (met o.a. het Script Logo)zijn echte klassiekers geworden. Check hier de rest van het Carhartt-plaatje voor heren bij Brooklyn.

Check hier onze volledige collectie sweaters & truien voor heren.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Trefwoorden: Carhartt pulls, Carhartt pull, Carhartt sweater, Carhartt sweaters, Carhartt herensweaters, Carhartt herensweater, Carhartt heren sweaters, Carhartt herentrui.

Meer Minder
— 17 producten —
Carhartt WIP - Paarse Chase sweater
€ 65,00
Carhartt WIP - Bruine Verse sweater
€ 109,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Chase hoodie
€ 75,00
Carhartt WIP - Zwarte Hooded Chase cardigan
€ 85,00
Carhartt WIP - Zwarte Chase hoodie
€ 75,00
Carhartt WIP - Zwarte Chase sweater
€ 65,00
Carhartt WIP - Donkerblauwe Chase sweater
€ 65,00
Carhartt WIP - Grijze Chase sweater
€ 65,00
Carhartt WIP - Blauwe Hooded Verse Patch sweater
€ 119,95
Carhartt WIP - Donkerblauwe Hooded Chase cardigan
€ 85,00
Carhartt WIP - Zwarte Hooded American Script Sweater
€ 85,00
Carhartt WIP - Grijze Playoff trui
€ 79,95
Carhartt WIP - Blauwe Hooded Chase sweater
€ 75,00
Carhartt WIP - Bruine Chase sweater
€ 65,00
Carhartt WIP - Donkergroene Chase sweater
€ 65,00
Carhartt WIP - Zwarte Playoff Turtleneck trui
€ 79,95
Carhartt WIP - Blauwe Hooded Duster sweater
€ 99,95