Mao hemden

Mao hemden zijn die hemden met die korte opstaande kraagjes die doen denken aan de uniformen in China, ten tijde van Mao. O, heerlijke logica. Is een hemd met maokraag niets voor jou? Check dan eens onze volledige collectie hemden voor heren.

— 8 producten —
Minimum - Lichtgroen-Ecru Cole hemd
89,95
Minimum - Lichtblauw Cole hemd
89,95
OLOW - Blauw Crosby hemd
115,-
Tommy Jeans - Lichtblauw Stripe Linen hemd
85,-
Antwrp - Donkerblauw Tetra hemd
109,95
Antwrp - Blauw Linnen hemd
109,95
Minimum - Donkerblauw Anholt hemd
79,95
Minimum - Donkergroen flanellen Anholt hemd
79,95

Mao hemden online shoppen

Mao hemden online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Mao hemden in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!