Hawaï hemden

Stel je voor, een tropisch strand, heerlijk weertje, blauwe zee. Wat draag je dan? Een hawaïhemd, losse short en teenslippers natuurlijk. Ben je niet aan zo'n strand, dan draag je je hawaïhemd toch gewoon om de sfeer op te roepen!

— 1 producten —
— 50%
Element - Donkergroen Thalweg hemd
35,- 69,95

Brooklyn heeft een leuk aanbod hawai hemden, er zit vast en zeker een hawai hemd in voor jou! Niet direct je hawaihemd gevonden? Check dan onze volledige collectie hemden voor heren. Om je zomeroutfit compleet te maken kun je nog combineren met een leuke short.

Hawaï hemden online shoppen

Hawaï hemden online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Hawaï hemden in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!