T-shirts met rolkraag voor dames

T-shirts met rolkraag of turtleneck bieden extra veel warmte onder een trui en/of jas en kun je net als elke andere T-shirt gemakkelijk combineren. Vind je een rolkraagje of turtleneck te warm? Dan kan je ook eens onze standaard T-shirts met ronde hals of T-shirts met V-hals bekijken.

Check ook onze volledige collectie T-shirts voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 12 producten —
— Nieuw
Grace & Mila - Donkerblauwe Henri T-shirt
€ 35,00
— Nieuw
MOSS COPENHAGEN - Lichtblauwe Olivie T-shirt
€ 35,00
— Nieuw
MOSS COPENHAGEN - Donkerbruine Olivie T-shirt
€ 35,00
Sessùn - Bordeaux Alfie T-shirt
€ 85,00
Calvin Klein Jeans - Beige Smal Geribbelde Col T-shirt
€ 69,95
Calvin Klein Jeans - Zwarte Smal Geribbelde Col T-shirt
€ 69,95
Pepe Jeans London - Ecru Debbie Striped T-shirt
€ 55,00
Brava - Zwarte Corduroy Perkins T-shirt
€ 59,95
Armed Angels - Donkerblauw-donkerpaarse Malenaa Stripes T-shirt
€ 39,90
Scotch & Soda - Donkerblauwe Midnight sea rolkraag
€ 59,95
Scotch & Soda - Pink Birch rolkraag
€ 59,95
SkunkFunk - Zwarte Zortzi T-shirt
€ 49,95