T-shirts met rolkraag voor dames

T-shirts met rolkraag of turtleneck bieden extra veel warmte onder een trui en/of jas en kun je net als elke andere T-shirt gemakkelijk combineren. Vind je een rolkraagje of turtleneck te warm? Dan kan je ook eens onze standaard T-shirts met ronde hals of T-shirts met V-hals bekijken. Check ook onze volledige collectie T-shirts voor dames.

— 7 producten —
— Nieuw
Armed Angels - Zwarte Graziliaa Soft T-shirt
€ 39,90
— Nieuw
Armed Angels - Donkerblauwe Graziliaa Soft T-shirt
€ 39,90
— Nieuw
Armed Angels - Zwart-groene Graziliaa Stripes T-shirt
€ 39,90
MOSS COPENHAGEN - Ecru Olivie T-shirt
€ 34,95
esmé studios - Lichtblauwe Mila coltrui
€ 69,95
— 30%
Calvin Klein Jeans - Beige Smal Geribbelde Col T-shirt
€ 49,00 € 69,95
— 30%
Calvin Klein Jeans - Zwarte Smal Geribbelde Col T-shirt
€ 49,00 € 69,95

T-shirts met rolkraag voor dames online shoppen

T-shirts met rolkraag voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


T-shirts met rolkraag voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!