Duurzame shorts voor dames

— 8 producten —
— Nieuw
SkunkFunk - Groene Neba short
€ 79,95
— Nieuw
Minimum - Paarse Acazia short
€ 59,95
— Nieuw
Lee - Zwarte Carol Regular short
€ 65,00
— Nieuw
Lee - Lichtblauwe Carol Regular short
€ 65,00
— Nieuw
Brava - Muntgroene Morera short
€ 59,95
Thinking Mu - Gele Seersucker Geranio short
€ 69,95
Tommy Jeans - Lichtblauwe Lounge short
€ 59,95
Lee Cooper - Gele Mary short
€ 59,95

Duurzaam, duurzamer, duurzaamst! Vandaag de dag draait het allemaal rond bewust kopen. Daarom hebben we ook een assortiment duurzame shorts voor dames. Shop al onze duurzame kledij voor dames.

Ontdek hier ons aanbod van duurzame damesshorts. Er zit vast een duurzaam damesshortje tussen voor jou, ééntje die je bovendien met eco cheques kunt betalen.

Zo'n eco short voor dames niets voor jou? Check dan onze volledige collectie shorts & bermuda's voor dames.

Duurzame shorts voor dames online shoppen

Duurzame shorts voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Duurzame shorts voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!