Duurzame shorts dames

Duurzaam, duurzamer, duurzaamst! Vandaag de dag draait het allemaal rond bewust kopen. Daarom hebben we ook een assortiment duurzame shorts voor dames. Shop al onze duurzame kledij voor dames. Bekijk ons aanbod van eco damesshorts, betaalbaar met eco cheques. Niet geïnteresseerd? Bekijk onze volledige collectie shorts & bermuda's voor dames.

— 3 producten —
Calvin Klein Jeans - Blauwe Denim skort
79,95
Armed Angels - Zwarte Nedaa Solid short
24,90
Lee Cooper - Gele Mary short
59,95

Duurzame shorts voor dames online shoppen

Duurzame shorts voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Duurzame shorts voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!