Overgooiers

Wat dacht je van een overgooier in jeans, een saloppetejurk dus, of eentje in ribfluweel? Een overgooier is een tof kledingstuk waar je sowieso origineel mee voor de dag komt. Is een overgooier net iets te stoer voor jou? Brooklyn heeft natuurlijk ook andere toffe kleedjes in het aanbod zitten, grasduinen maar!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Overgooiers online shoppen

Overgooiers online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Overgooiers in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!