Parka's voor dames

De parka jas voor dames is gemaakt om tegen weer en wind te kunnen. Meestal halflang of lang en af en toe voorzien van wat (nep-)bont. Ontdek ook onze volledige collectie jassen en mantels voor dames.

— 3 producten —
— Nieuw
Scotch & Soda - Zwarte Leopard Parka
€ 259,95
Sessùn - Groene Sandison parka
€ 275,00
Modström - Beige Keller jas
€ 249,95

Parka voor dames online shoppen

Parka voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Parka voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!