Toilettassen voor dames

Een handige toilettas waar je gemakkelijk al jouw toiletspullen in opbergt, komt altijd van pas. Brooklyn heeft toffe toilettassen voor dames in huis van verschillende merken. Maak er een cadeau van en je zal zien, de gelukkige heeft er jaren plezier van.

— 6 producten —
— Nieuw
ECOALF - Taupe Sport Vanity toilettas
€ 65,00
— Nieuw
ECOALF - Donkerblauwe Sport Vanity toilettas
€ 65,00
Herschel - Groenblauwe Chapter toilettas
€ 49,95
Herschel - Lichtroze Chapter toilettas
€ 49,95
Herschel - Zwarte Chapter toilettas
€ 49,95
Herschel - Zwarte Chapter Travel kit
€ 49,95

Toilettassen voor dames online shoppen

Dames toilettassen online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Dames toilettassen in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!