Herenpolo's van Lyle & Scott

Lyle & Scott is één van de meest populaire merken van het moment en absoluut te herkennen aan de gele arend, het logo van het merk. Lyle & Scott brengt bij ons naast T-shirts, sweaters, truien en jassen ook Lyle & Scott polo's. Lyle&Scott polo's die eveneens te herkennen zijn aan de gele arend op de borst. Een polo's van Lyle & Scott vandoen? Bij Brooklyn ben je aan het juiste adres.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Trefwoorden: Lyle & Scott polo, Lyle & Scott polo's, polo van Lyle & Scott, polos van Lyle & Scott

Meer Minder
— 7 producten —
— Nieuw
Lyle & Scott - Lichtgroene Plain polo
€ 65,00
Lyle & Scott - Lichtblauwe Washed Pique polo
€ 69,95
Lyle & Scott - Witte Plain Polo shirt
€ 59,95
Lyle & Scott - Donkerblauwe Plain Polo shirt
€ 59,95
Lyle & Scott - Grijze Long Sleeve Polo shirt
€ 69,95
Lyle & Scott - Grijze Slub polo
€ 65,00
Lyle & Scott - Grijze Plain Polo shirt
€ 59,95