Lee Cooper damesjeans

— 6 producten —
Lee Cooper - Blauwe Bonnie Slim Fit jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Lichtgrijze Kato Slim jeans
€ 89,95
— 25%
Lee Cooper - Blauwe Nora jeans
€ 67,50 € 89,95
Lee Cooper - Blauwe Kato slim jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Donkerblauwe Kato slim jeans
€ 89,95
Lee Cooper - Blauwe Kiki flared jeans
€ 89,95

Lee Cooper damesjeans zijn er in verschillende maten, van petite tot plus size, en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals denim, twill en corduroy. Het merk biedt een reeks aan verschillende modellen, waaronder skinny, recht, bootcut, high-waisted en mid-rise stijlen.

Een van de dingen die Lee Cooper jeans onderscheidt is de aandacht voor detail. Elke jeans is met precisie gemaakt, met behulp van hoogwaardige materialen en afwerkingstechnieken zoals borduurwerk, distressing en unieke wassingen.

Naast de klassieke blauwe denim zijn de Lee Cooper damesjeans verkrijgbaar in verschillende wassingen en kleuren, van zwart en grijs tot meer kleurrijke opties zoals rood en groen. Het merk biedt ook een scala aan verschillende lengtes, waaronder enkellengte en bijgesneden stijlen.

Check onze volledige collectie jeans voor dames bij Brooklyn of onze volledige collectie Lee Cooper.

Lee Cooper jeans voor dames online shoppen

Lee Cooper damesjeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lee Cooper damesjeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!